Recensioner

Anna Sandell

Vigsel, Lunds Domkyrka 2017

"Stort tack för ert fantastiska framförande i kyrkan igår! Total succé och vi njöt verkligen av musiken!
Stort tack!!!"

Anna Harlenbäck

Företagsevent, HSB 2017

"Fantastiskt duktiga och proffsiga. Duktiga, flexibla och lyhörda för våra önskemål. Jag kan verkligen rekommendera DinDuo!"

Frida Edlund

Vigsel/mingel, Övedskloster 2019

"DinDuo spelade på vårt bröllop på Övedskloster den 27 juli, på vigsel och mingel, och vi är så så nöjda! Så enkla att ha att göra med och framförallt - helt fantastisk sång av Linn och gitarrspelande av Johan. En dröm att komma in till på vigseln och allt som följde, och gästerna pratade om hur fantastiskt fint det lät. Kan rekommendera alla dagar i veckan! Tack DinDuo!!"

Maria Norrfalk

Fest, Österlen 2019

"En imponerande repertoar. Så musikaliskt och fint framförande. Linns sångröst bär fram texterna och kompet är skönt. Trevliga och glada dessutom. Vi är så nöjda!"

Vi förgyller ditt event

Professionella, utbildade och seriösa.

DinDuo består av två professionella och musikutbildade frilansare som tillsammans finner stor glädje i att förgylla folks event med sin musik! 

Repertoaren består av allt från mer lågmäld jazz och soul till rivig blues och svängiga pophits. Vi kan garantera Er hög musikalisk kvalitet, ett proffsigt bemötande och en stor flexibilitet - vilket event ni än ska anordna!

Vilka uppdrag tar vi?

Flexibilitet är vår grej.

Bröllop & Dop

Ett vanligt uppdrag för oss är bröllop. Vi gör vårt yttersta för att förgylla er dag. Även dopceremonier behöver lite musik - vad passar bättre än en duo?

Mingel & Fest

Behöver ni en duo som välkomnar gästerna med lite härlig musik? Eller kanske håller i ett musikquiz?

Vi lyssnar på era önskemål helt enkelt!

Företagsevent

Vilket event ni än tänker er kan DinDuo passa in i. 

Invigning? Pensionsfest? Ceremoni?

Pub & Restaurang

Det kan vara härligt för gästerna att få njuta lite av bakgrundsmusik när de äter, eller att sjunga med i populära låter när de dricker en öl på puben!

Musikquiz!

Vi fixar ett musikquiz och kan anpassa frågor och musik efter målgrupp. Ett populärt alternativ som garanterat tillför god stämning på ert event!